Събота, 27 Юли 2024

Маска от птичи екскременти подмладява Виктория и Дейвид Бекъм, змийска отрова глади бръчките на Гуинет Полтроу и Кейти Холмс

Печат Е-мейл
11 Май 2012

Гуинет ПолтроуХоливудските звезди са достатъчно богати, за да могат да си позволят разкрасителни процедури, за които ние, обикновените хора, можем само да си мечтаем. Понякога обаче въпросните процедури се оказват малко екстремни - например навика на Деми Мур да използва пиявици за детоксикация; или пък любимата маска за лице на Мадона, направена от човешка плацента.

Оказва се, че има и по-странни начини за разкрасяване. Вижте какви са те и кой ги предпочита:

1. Маска от птичи екскременти: Няма грешка, точно това е основната съставка на маска за лице, наричана ?Маската на гейшата? поради японския й произход. Предлага се от най-реномирани спа центрове за няколкостотин долара, а фенове са й Виктория и Дейвид Бекъм.

2. Синтетична змийска отрова: Гуинет Полтроу и Кейти Холмс редовно използват мускулно продукта, наречен Syn-ake, който е характерен със свойства, забавящи процеса на стареене. Действа като локално инжектиран ботокс, като изглажда бръчките и отпуска мускулите. Теорията е, че когато змията атакува, тя парализира жертвата с отровата си. Швейцарски учени създават синтетична отрова и разчитат ефектът да е същият и при хората в борбата с остаряването.

3. Вода за изплакване на устата с водка: Зъболекарката от Манхатан Дженифър Джаблоу, работеща предимно със знаменитости, сред които и ангелите на Victoria?s Secret, споделя, че съветва клиентите си да изплакват устите си със смес от водка, ментови листенца и лимон или канела. Миксът освежава дъха и предпазва емайла на зъбите от появата на петна.

4. Блясък за интимните части: Дженифър Лав Хюит не се срамува да сподели най-голямата си тайна в областта на красотата. Става дума за поставянето на кристали Swarovski по интимните части, което, според думите на актрисата, я изкарва от депресията след раздяла. Тя дори твърди, че след като публично е разказала за любимата си разкрасителна процедура, най-редовно към нея са започнали да се приближават жени, които си свалят гащите и й показват собствените си украшения.

5. Педикюр с рибки:

Забравете за обикновените пемзи, с които се отървавахме от мъртвата кожа по стъпалата си. Модата на рибките, хранещи се с мъртва кожа, вече обиколи света и печели все повече почитатели. Единственото, което трябва да направите, е да потопите краката си във ваничка, пълна с въпросните животинки, и да се отпуснете. Привърженичка на процедурата е Джесика Симпсън, а скоро и Анджелина Джоли сподели, че миналата година е изпратила синовете си да я изпробват.

Прочита: 15609

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.