Сряда, 22 Май 2024

Правила за красиво лице

Печат Е-мейл
18 Януари 2011

 Всяка жена иска да изглежда неотразимо и да бъде харесвана, но доста често времето за това не стига. Съвременните темпове на живот не дават да си поемем и въздух. Но за достигането на желаните върхове в професионален и личен план жената трябва винаги да изглежда красиво или поне внимателно да следи модните тенденции.

За да изглежда лицето винаги сияещо, трябва да се нанася всекидневно крем, подходящ за кожата. Както е известно, за челото, брадата и носа трябва да се полагат повече грижи. Добре е на кожата да се нанесе някакъв златист оттенък за загар. Едно от главните неща за добре изглеждащата кожа е правилно нанесеният грим. За спестяване на време е достатъчно да се използва гланц за устни, по възможност цветен.

Цветът на сенките зависи от това какви са плановете за деня. Ако е запланувана делова среща, тогава е добре да се изберат тъмните цветове, а ако не е нищо сериозно, тогава подходящи ще са пастелните цветове.

Красивата коса е един не по-маловажен елемент за това една дама да изглежда неустоима. За нея трябва да се полагат също големи грижи, като нанасяне на различни балсами според косъма. За косата е добре да се знае, че не бива да се използва сапун, иначе става прекалено суха.

Прочита: 2475

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересни лайфстайл новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.