Събота, 27 Юли 2024

Джена пребори тежка депресия

Печат Е-мейл
03 Август 2015

ДженаНямах желание и сила да пея, бях се сринала тотално, признава пайнерката

Джена едва не зарязала кариерата заради депресия, разкри самата тя. Пайнерката обмисляла да приключи с пеенето, когато усетила, че не понася тежестта на славата. Вината за състоянието й била на жълтата преса.

„Бях много обидена на таблоидите, че няколко години целенасочено изписаха куп мръсотии по мой адрес. Излезе, че едва ли не аз съм най-голямата грешница в „Пайнер”, споделя болката си изпълнителката.

Тя дълго преглъщала статиите за себе си, но в един момент нещо в нея се пречупило. Загубила желание за работа и тотално се сринала. „Усещането е все едно те заливат с леденостудена вода при минус 20 градуса навън. Искаш да изкрещиш своята истина, но ледът те е сковал. Нямаш сила, гласът трудно излиза от теб, а душата се бори да го избута. ”.

Да зареже всичко я разубеди-ли най-близките й-семейството и малкото, но верни приятели, сред които и гримьорът Бони. А най-голяма заслуга за съвземането й имала сестра й.

„Когато тръгнах да падам в пропастта, те ме хванаха за рамото и ме издърпаха на безопасно място. Сестра ми, с която живеем заедно, беше моят психотерапевт. Тя, която е моя дясна ръка за всичко, винаги ме е съветвала правилно.

Безпогрешно успява да дешифрира хората казва за родственицата си Джена.

Преборила депресията и стъпила отново на краката си, днес пайнерката се чувства по-силна и амбицирана да следва мечтите си. Тя вече е научила и много важен урок за работата си - че във фолксредите няма приятелства. Нямало как да има дружба там, където властвали парите и славата.

„С бившия ми си останахме приятели”, повдигна тези дни завесата на интимния си живот Джена. Две години тя въртя любов от дистанция с живеещия в САЩ Джино, но през 2013-а двамата решиха, че връзката им няма перспектива.

„Срещнах го на първото ми турне в Америка. Беше първият човек, когото видях зад океана - любов от пръв поглед. Той е изключителен мъж, прекрасна личност, но пожелах да се разделим", откровеничи певицата.

Тя отрича в разлъката им да е намесен и трети човек. Не било вярно, че докато Джино се бъхтал в Америка, тя мачкала чаршафите си с любовник.

източник: Уикенд

Прочита: 17713

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.