Събота, 27 Юли 2024

Джена и Андреа се помириха

Печат Е-мейл
07 Декември 2013

Джена и АндреаАндреа и Джена изпушиха лулата на мира и окончателно оставиха враждата си в миналото. Двете никога не са се карали открито, но в бранша всички знаят за напрежението помежду им. То се появи, когато на един друг концерт на „Планета" Джена предреди Андреа. Блондинката тогава толкова се ядоса, че отказа да участва в мероприятието.

На закриването на сегашния концерт на „Планета" Джена и Андреа застанаха една до друга на сцената в НДК. Даже се и прегърнаха.

Изпълнителката на „Няма да съм аз" сложи край на една война, но започна друга. Ден след концерта певицата се обърна към феновете си чрез фейсбук: „В последно време четете платени статии за мен, целящи да опетнят името ми. За съжаление разбрах откъде идват и явно въпросната госпожица е доста наранена от мнението, което имам за нея, че е прибегнала до тези мерки - -режисьори, фотографи... Това ли измисли? Винаги, когато сама не може да си реши проблемите, прибягва до този познат похват. Вземи се в ръце, истината излиза наяве винаги, колкото и да не ти се иска. Успех, мила! ".

Андреа не уточни коя госпожица визира. Но нищо чудно сама да си е виновна, на нея често й се привижда, че някой й подлива вода.

Междувременно стана ясно, че Пулевица е прекратила отношенията си с режисьора Люси Иларионов, с когото си сътрудничат от началото на кариерата й. Говори се, че му е дължала пари, но тя отрича.

„Истината е, че просто спрях да работя с него и в момента нямаме никакви отношения. В интерес на истината не аз, а той постъпи некоректно, тъй като се опита да злослови срещу мен пред други режисьори. Не му дължа никакви пари и самият Люси може да го потвърди", защитава се певицата.

източник: Уикенд

Прочита: 15658

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.