Събота, 27 Юли 2024

Кали скочи на Андреа: Певица - никаквица

Печат Е-мейл
18 Март 2013

Кали и АндреаАндреа бе безмилостно посочена от Кали. Изпълнителката на „Наш'та система 4-4-2" отправи унищожителна критика към гласовите възможности на колежката си и удари шамар на самочувствието й. Любимата на Кубрат Пулев обаче не рухна съвсем. Тя се зарече да продължи и занапред с изявите си напук на злобарите. Хъс за нови музикални проекти не й липсвал.

Кали даде начало на войната си с Андреа в медиите. В свое интервю тя изреди онези във фолка, които могат да пеят. Спомена обаче и такива, които според нея са лишени от гласов талант. За пример храбро посочи Андреа.

„Уникално пеят Преслава, Цветелина Янева, Емилия, Деси Слава и Глория. А Андреа за мен е добър артист, но съм далеч от идеята да я сложа в категорията „добра певица". Аз се възхищавам на певици с големи гласови данни. Самата аз не се поставям там, какво остава за човек, който не може да се похвали с изключителни вокални възможности", изцепи се Кали.

Явно усетила, че ще си навлече гнева на Кубрат Пулевата изгора, бившата жена на бизнесмена Антон Краус, се опита да замаже положението. „Пее си прилично. Не мога да кажа, че ме дразни. Песните й са хитове. Тя прави много добри сценични представяния, но дотам. "

След интервюто Кали продължила разсъжденията си в тесен приятелски кръг. И отново сипела обиди по адрес на светлокосата си колежка. „Ми. тя няма глас! Как ще е добра певица?! ", още веднъж заявила мнението си устатата звезда. И хич и не се притеснила, когато от ан-туража й намекнали, че не е добре да коментира негативно колеги, с които е в една фирма.

Кали никога не си е мълчала, когато е виждала как лишени от музикален талант девойки се подвизават на голяма сцена, припомнят запознати. Навремето тя дори искаше да набие и оскубе Кати на някакъв концерт или участие, защото онази пееше скандално - извън тоналност. Това стана в периода, в който хит бе песента на фалшивото миньонче „Волна пеперуда".

„Имах огромното желание тая „волна пеперуда" да кацне на левия ми юмрук. Такъв полет щях да й изкарам, че после да не може да стане. Съвсем не я харесвах тази певица, изкарваше ме от равновесие с фалшивото си пеене", призна наскоро Кали. И допълни, че когато в миналото скочила да смачка фасона на Кати, едва я удържали трима яки мъже. Иначе щяло да стане страшно.

Два пъти успя да се изложи Андреа миналата седмица. Първия си резил изпълнителката на „Докрай" спретна на участие в столицата. Блондинката изскочи на сцената с възкъса рокля, която цяла вечер уж случайно повдигаше. Истинската й цел обаче беше ясна на всички - да покаже бельото си. И друго привлече вниманието на гостите в заведението. Вместо себе си, Андреа бе закичила микрофона си с мартеница. „Това си е направо подигравка с традицията", коментираха в публиката.

Дни по-късно Андреа пак предизвика масово вълнение. Певицата изпусна репликата „Ох, микрофонът ми свали гащите" в шоуто „Жените" по ТВ 7. Откровението й свари неподготвени водещите. Жени Калканджиева и Мая Савова видимо се притесниха и едва успяха да се върнат към сценария.

източник: Уикенд

Прочита: 4430

Коментари (2)

...
кранти и кур..ви са тия чалгарки
кики , 11 април 2013 13:23
...
taq de se slaga , che i tq ne e po dobra ot Andrea zarazlika Andrea e izvesna v chujbina tyka samo mogat da pluqt i da zavijdat nishto dbro ne vijdam v bulgarite dneshno vreme samo zavistsmilies/cry.gif
C . R . T , 04 август 2013 23:49

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.