Сряда, 22 Май 2024

Зуека глобен за превишена скорост

Печат Е-мейл
08 Март 2015

Васил ВасилевНа Васил Василев нерядко му се случва да критикува в „Господари на ефира" шофьорските умения на другите. Но и той самият, оказва се, не е перфектният водач на МПС. Преди дни Зуека получил писмо, в което КАТ го уведомява, че е глобен за превишена скорост.

Актьорът бил заснет от камера как вместо с 60 км/ч. натиска педала на колата си с 90. „Не съм видял знака, защото имах основателна причина. Бързах, че синчето ми Стефчо имаше температура и се бях притеснил. Извинявам се на КАТ и ще си платя фиша. Те отлично знаят, че по принцип не нарушавам правилата. Даже съм изряден", коментира комикът. Уличното око на полицията фотографирало Зуека в нарушение точно на 1 януари.

Припомняме, че преди години Васил Васил уби възрастен човек с колата си. Комикът блъсна пенсионер близо до Орлов мост, но инцидентът набързо бе потулен и Зуека не само че не получи дори условна присъда, ами не бе лишен й от книжката си.

източник: Уикенд

Прочита: 16394

Коментари (1)

...
Ще напиша нещо на друга тема. Видях случай в български град тази година- когато в един лекарски кабинет, дойдоха възрастни мъж и жена от Разград (с направление от лекар) които казаха, че идвали тук (в този град), защото в техния град (Разград), останали едни доста странни лекари- но аз не знам дали това е вярно. На едно място в Интернет на български език (мисля от тази година) някой беше написал нещо като "особено в провинцията, където недостига на добри специалисти лекари е голям- все по-слаби специалисти доктори и дори нестабилни хора- навлизат в системата на здравеопазването"- но аз не знам дали това е вярно. От последните години в България (а вероятно и по света) с всяка изминала година нарастват цените на тока, парното, храните и т.н- а това вероятно е зле за повечето хора (особено за тези от тях, които нямат работа).
man , 19 юли 2015 16:48

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.