Четвъртък, 18 Юли 2024

Зуека се събра с бившата

Печат Е-мейл
18 Март 2013

Васил Василев – Зуека и Нина ДимитроваВасилев - Зуека най-сетне може да си отдъхне от драмите в личния си живот. Той се сдобри с бившата си жена Нина Димитрова и вече й гостува, видя репортер на „Уикенд". Водещият на новото шоу „Като две капки вода" е успял някак да получи прошка от актрисата, с която живя и работи цели 20 години.

Раздялата им миналото лято бе повече от драматична изглеждаше, че двамата никога повече няма да си проговорят.

Нина бе шокирана, след като лъсна истината за 7-годишната изневяра на Зуека. Оказа се, че

звездата от „Господари на ефира" и „Пълна лудница" е въртял млада любовница под носа й, докато тя всеотдайно е отглеждала дъщеря им Девина.

Момичето също прие много тежко лъжата на родителя си и не искаше дори да го вижда. Именно раздялата с щерка му тежеше най-много на актьора и затова той толкова дълго отлагал съдбовната стъпка да напусне семейното ложе и да започне живота си отначало с новата си любов - режисьорката Ана Вичева.

Тайната им връзка обаче бе разкрита и след чутовен панаир Нина изхвърли Зуека от фамилния апартамент в квартал „Редута", а после преустановиха и съвместната си работа и в семейния театър „Кредо". Тъй като двамата никога не са се женили, не им се наложи да се развеждат и делят правата над Девина. Така баща и дъщеря бяха разделени, а за актьора остана единствено утехата да мисли за създаване на ново семейство с Ани, както галено нарича актуалната си жена.

Няколко месеца били достатъчни за Нина да преглътне обидата и да потърси Зуека с предложение да се помирят и съберат. В името на детето тя взела решение да прости изневярата и лъжата. Актьорът пък с облекчението приел поканата на бившата си и е доволен, че може отново да вижда момичето си. Той дори се надявал, че с Нина може да върнат приятелските си и колегиални отношения и да си помагат в бъдеще.

източник: Уикенд

Прочита: 3939

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.