Събота, 27 Юли 2024

Махат зуека?

Печат Е-мейл
26 Юни 2010

Васил ВасилевЖесток скандал между актьора и сценаристите в „Господари на ефира"

Васил Василев - Зуека може да бъде уволнен от „Господари на ефира", издават хора от екипа на предаването. Причината е че актьорът отказва да се подчини на режисьорите и сценаристите и влиза в драматични скандали с тях.

На последните записи на шоуто Зуека вдигнал огромен скандал и спрял снимките по средата. Василев отказал да прочете текст, който му бил подаден от сценаристите.

Актьорът няколко пъти импровизирал, но режисьорът спирал снимането и го съветвал да се придържа към написаното. В крайна сметка избухнал грандиозен скандал, от който най-потърпевши били сценаристите.

Зуека ги наругал и дори ги заплашил с уволнение. „Да не съм на 20 години, за да говоря всичко, което ми напишат?! Градил съм име и няма да го потъпквам току-така! Ще видим кой е по-голям в тази фирма", заканил се водещият на „Господари на ефира".

Според хора от екипа обаче уволнение може да сполети единствено вироглавия актьор. Продуцентът Джуди Халваджиян винаги застава на страната на творческия екип, а не на звездите, припомнят хора от продукцията.

източник: Уикенд

Прочита: 3040

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.