Четвъртък, 13 Юни 2024

Коко прогони Анелия от „Кошарите“

Печат Е-мейл
17 Април 2013

Коко ДиневКоко Динев се видя в чудо покрай жените си. Хазартният бос лавира между бившата и настоящата си половинка и се опитва да измисля какво ли не, та да им угоди и на двете. За негово съжаление обаче враждата на Анелия и Емилия му излиза доста солено във финансово отношение.

В началото на февруари Коко, който има по едно дете и от двете си жени, наел работници и разкопал пода в столичния си ресторант „Кошарите". Ремонтът започнал, без да е неотложен, и вече около два месеца кръчмата е затворена, а на Динев му се налага да търпи загуби. Кумецът на Георги Илиев съвсем съзнателно не отваря заведението, за да си няма проблеми вкъщи.

Пак в началото на февруари Анелия и Емилия поднесоха на Коко поредния сюрприз. Тогава настоящата титулярка в сърцето на плейбоя скочи на бившата му жена с обвинения, че е авантаджийка. Била харчела семейните пари на Динев, при това най-безсрамно.

Емилия побесня, след като се разчу, че вратнята й ще прави парти с феновете си в ресторант „Кошарите". „За пореден път се налага нашето семейство да поема разходите за нейните лични събития", скочи певицата от Гълъбово.

Уж наранена от думите й, Анелия се оплакала от нападките на съперницата си както на дружките си в бранша, така и на близки до бившия си мъж.

Воплите й стигнали до ушите и на Коко и той се хванал за главата. Яден бил, задето жените му правят панаири по медиите и го резилят.

За да сложи край на скандалите между заклетите врагини, босът се решил на крайни мерки.

Извикал майстори да разкопаят в заведението и то хлопнало кепенци. Строителните дейности щели да продължат цяла пролет, та чак и през лятото. „И всичко това, за> да принуди Анелия да си прави сбирките другаде и жена му Емилия да се кротне", коментират запознати.

Изненадващо, но Анелия не се усетила, че заради нея е зейнала дупка в пода на „Кошарите". Заралийката вярвала, че там действително тече наложителен основен ремонт и преместила срещите си с феновете си в друго заведение.

източник: Уикенд

Прочита: 4677

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.