Понеделник, 15 Юли 2024

Софи Маринова: Благодарение на Коко Динев станах певица

Печат Е-мейл
18 Декември 2011

Софи Маринова и Коко ДиневКоко Динев може и да е минал едни от най-красивите фолкпевици в България, но най-голямата негова любимка си остава Софи Маринова. Двамата са имали краткотрайна афера в средата на 90-те години, когато циганската Калас все още работи заедно с оркестър "Супер експрес", пише skandalno.net. Тогава Коко кани музикантите в своето култово по онова време заведение "Кошарите" именно заради уникалния глас на певицата. Софи по онова време е открила Мадона. Подстригва косата си и от гарвановочерна я изрусява до жълторуса. Въпреки малко безумния вид Коко е силно привлечен от неземния й талант.

Оттогава той изпитва огромно уважение към нея, като редовно я затрупва с щедри бакшиши.

Неотдавна Софи и Коко се видели, като бизнесменът й споделил голяма тайна - след Нова година "Кошарите" затварят врати за известно време, за да възкръснат подобно на най-силните си години.

Динев помолил Маринова да извиси глас в продължение на няколко месеца в неговата кръчма, като през това време да приеме много малко участия, и то в провинцията, за да няма пренасищане в София за нейните изяви. Софка много се зарадвала на офертата, тъй като напоследък се чувствала много уморена и искал да понамали участията.

По време на срещата им Коко за пореден път бил и една финансова инжекция на своята музикална любима. Напоследък тя е позакъсала с парите.

В такава ситуация винаги звъни на хазартния бос, за да закърпи положението. "Кокича винаги помага", казва ромският славей за своя благодател.

" Едно време благодарение на Коко станах певица. Когато работехме със "Супер експрес" в "Кошарите", един ден той ме хвана за ръка и ме заведе право в офиса на Ненчо Касъмов. И му вика: "Ненчо, ще запишете със Софка десет песни, ще й пуснеш албум. За него ще й платиш 4000 лева, ще й дадеш мобифон и един хубав микрофон", споделя изпълнителката и добавя: "Още на другия ден имах всички тези неща", цитира skandalno.net. Парите профуках за парцалки по магазините, кога бях виждала толкова накуп иначе. Ето защо от музикант за Коко никога лошо няма да чуеш, много ни е помагал на всички, които сме работили в "Кошарите", прекрасен човек е", коментира Софи Маринова.

Прочита: 6176

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.