Събота, 22 Юни 2024

Слави цербер и на Великден

Печат Е-мейл
06 Май 2013

Слави ТрифоновСлави Трифонов не признава дори най-светите празници, оплакват се подчинените му. Няма Великден, няма Коледа, всички в шоуто му трябва да са на работа. Дългия за поредна година отказал да се съобразява с официалните почивни дни и не дал нито час в повече отпуска за хората си.

Всички в „Шоуто на Слави" ще работят нонстоп по празниците, въпреки че имало възможност поне предаването в петък и понеделник да бъдат направени на запис, за да се съберат 4 почивни дни за екипа. Подобна опция обаче не съществувала според Дългия, който си оставал цербер и на Великден. Той дори вдигнал скандал на сценаристите, че им е хрумнала подобна „глупост".

„Тука държавата се тресе всеки ден, те ще почиват! И като запишем 5 хуморески на Виктор Калев, а изтече поредното СРС, какво? Сега точно ли трябва да ставаме за смях със стари записи?! ", разбеснял се гологлавият учиндолец.

Самият той нямал никакво намерение да почива и до изборите искал екипът му да е в пълна бойна готовност, за да правят и шоута на живо, когато се налага. През последните две седмици това се случи на 2 пъти, тъй като Слави държал предаването да е максимално актуално според събитията от деня.

източник: Уикенд

Прочита: 3148

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.