Вторник, 22 Октомври 2024

Психари тормозят Слави

Печат Е-мейл
16 Януари 2015

Слави ТрифоновВъпреки имиджа на строг човек, който Слави Трифонов си създава, шоуменът често се разчувства от чуждите драми и развързва кесията си за благотворителност, разкриват хора от екипа на Дългия. Под претекст, че спешно трябва да се срещнат с него, до водещия се докопвали и откровени психари, разкри самият той.

Заради желязната охрана, с която водещият е обграден, някои от тях кротко висели с дни пред Би Ти Ви в очакване да зърнат Слави и да го заговорят. По-напористите търсели контакт с хора от екипа му, които да им ходатайстват за среща с Дългия. Най-находчивите успявали да се доберат до участие в рубриката му „Искам думата", в която Слави дава възможност на зрителите да споделят какво ги вълнува с аудиторията на шоуто.

Първоначално психари-те си придавали сериозен вид и успявали да заблудят екипа на Дългия, че имат за споделяне уникални житейски истории. Когато светнели прожекторите обаче, те се развихряли и започвали да говорят небивалици. Налагало се снимките на предаването, което всяка вечер върви на запис, да се преустановят.

„Има всякакви луди хора, те се увеличават. Един ме чака три дена пред офиса. Долу имаше ресторант. Всъщност вече го закриха, защото само аз седях там. И един човек ме чака три дни. Беше жега, а той беше с един вълнен пуловер. Викам си ще отида да го видя човека. Видимо беше психически нестабилен, но аз все пак реших да се срещна с него.

Викам му: „Казвай сега!", а той: „Имам голям проблем! Трябва да се свържа с принц Чарлз". Питам го с кой принц Чарлз, този, който е наследник на английската династия, на леля Бети сина й ли. Обясни ми, че имал много важна информация за смъртта на принцеса Даяна. Пратих го в английското посолство, но той се оплака, че вече бил там, изгонили го. Беше си написал всичко в едно писмо. Взех го, за да се спася от него, и си тръгнах.

Успях да направя само три крачки и една жена, която изглеждаше съвсем нормално, ме спря и ми каза: „Заповядайте, господин Трифонов" и ми подаде кибритена кутийка. Вземам я аз и гледам как от нея мърдат четири крака на някакво животно. Беше някакъв скакалец или щурец, който беше пробит с карфица. Питах я защо ми го дава това нещо, а тя ми отговори: „Успокойте се, на моята тераса има много такива", сподели със зрителите част от премеждията си Слави.

По време на последното турне на „Ку-ку бенд" в провинцията преди пет години две жени причакали Дългия с настоятелна молба да говорят с него. Тъй като изглеждали съвсем нормални, шоуменът решил да ги изслуша, защото решил, че става въпрос за здравословен проблем на дете и ще го врънкат за пари.

„Сядаме в едно кафене и едната казва: „Г-н Трифонов, на нас от Марс ни е казано да правим добро

И аз се зачудих кой е от Марс, как се е свързал с тях и на какъв език са си говорили", разказа Слави. Когато усетил, че дамите срещу него не са съвсем с всичкия си, той извикал човек от екипа си и обяснил на марсианките, че това е човекът, който отговаря за извънземните. Така се отървал от тях.

източник: Уикенд

Прочита: 3869

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.