Вторник, 18 Юни 2024

Слави подаде ръка: Лили, прости ми

Печат Е-мейл
10 Януари 2014

Лили Иванова и Слави ТрифоновСлучва се нещо безпрецедентно в историята на родния шоубизнес! Заклетите врагове Слави Трифонов и Лили Иванова, които враждуват вече близо 20 години, са на път да преглътнат лошите чувства един към друг и да се помирят. Дългия пръв е подал ръка, като лично е телефонирал на естрадната легенда по празниците.

Новината стигна до „Уикенд" чрез хора от най-близкото обкръжение на Лили Иванова. Изумена, певицата сама разказала на приятелите си за невероятното обаждане навръх Коледа. По нейните думи, Трифонов й се обадил в късния следобед в празничния ден.

Естрадната прима останала безмълвна, когато чула гласа му, и понечила да затвори телефона. Слави обаче помолил за минута внимание и започнал с извинения към нея.

„Отлагам този разговор повече от 10 години. Дължа ти едно голямо извинение за това, че си се почувствала засегната от груби шеги и подмятания в моето шоу. Държа да ти кажа, че невероятно много те ценя като професионалист и винаги съм се възхищавал на таланта ти", започнал Трифонов, а Лили слушала, невярваща на ушите си.

Слави отсякъл, че не е написал нито една дума срещу певицата - всичко било измислено от сценаристите му, но поел вината, че като продуцент и водещ на шоуто е произнесъл доста хули по адрес на иконата на родната забавна музика. Той съжалявал, че не се е възпротивил яростно по-рано срещу скечовете, осмиващи легендата. Посочил, че от няколко месеца е забранил категорично майтапи по адрес на Лили и дори забранил на Виктор Калев да я имитира, въпреки че това носи добър рейтинг.

„С годините осъзнах, че не това е най-важното. Ти наистина си достоен за уважение и преклонение човек и много страдам, че съм те наранявал, макар и без да искам. Кажи ми, прощаваш ли ми? ", попитал Слави.

Шашардисаната Лили се постарала да запази самообладание и приела, макар и с половин уста, извиненията на Трифонов. „Няма аз да те съдя – Господ ще съди всички ни.

Съдбата сама наказва тези, които несправедливо ме хулят и клеветят", казала изпълнителката на „Детелини"..

На финала на краткия коледен разговор Слави помолил Лили да си запише телефона му и я попитал има ли нещо против да обядват. Той щял да й звънне в първите дни на новата година, за да отправи конкретно предложение за среща. Иванова любезно благодарила и казала, че няма нужда се прибързва и на този етап е достатъчно, че въобще са провели разговор.

„Абе по Коледа наистина стават чудеса, бе! Кой да предположи, че Трифонов ще ми се обади лично, за да се извинява? ", коментирала поп иконата.

Преди десетина години, в интервю за „Всяка неделя", тя определи цена на помирението си със Слави - 100 000 долара, за да дава интервю редом с него. Естествено, офертата бе отхвърлена от Дългия и водещия Кеворк Кеворкян.

източник: Уикенд

Прочита: 5675

Коментари (3)

...
Или го прави, за да привлече по-голям интерес към шоуто си или се е осъзнал.Ако е второто ,тогава ще започна да го уважавам, значи е поузрял... Ако направят нещо съвместно ,мисля че много хора ще се зарадват !
Димитрова , 11 януари 2014 13:24
...
Славчо да се е осъзнал???? НЕ ВЯРВАМ!!! ТОЙ Е БОЛЕЗНЕНО СУЕВЕРЕН. ТРАЙНО ВЛОШЕНОТО МУ ЗДРАВОСЛОВНО СЪСТОЯНИЕ ГО ПОДСЕЩА, ЧЕ ГРЕХОВЕТЕ МУ НЯМА ДА ОСТАНАТ НЕНАКАЗАНИ. СЛЕД 10 г. ОМАСКАРЯВАШЕ НАЙ-ВЕЛИКАТА, А НЕ САМО НЕЯ ЗА РЕЙТИНГ И ПАРИ. А, КОГАТО И ТОВА НЕ ПОМАГА ЗАПОЧНА ДА МЪНКА, ЧЕ ТОЙ НИЩО НЕ КАЗАЛ, ТЕ, СЦЕНАРИСТИТЕ.... КОГО ЗАБЛУЖДАВА??? АКО НЕ ГО ПОРЪЧА НА СЦЕНАРИСТИТЕ, НИЩО НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ, ТА НАЛИ ШОУТО Е НЕГОВО. ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ КОЛКО ПО-ГАДНО СЕ ПОДИГРАВА С ВОЙВОДАТА??? СЛАВИ СЕЕ САМОЗАБРАВИЛ, СМЯТАЙКИ, ЧЕ ИМАЙКИ ПАРИ ВСИЧКО МУ Е ПОЗВОЛЕНО. НО, НАИСТИНА ГОСПОД СИ ЗНАЕ РАБОТАТА... БЕЗ ЗДРАВЕ,БЕЗ ЖЕНА И ДЕЦА ДО СЕБЕ СИ, БЕЗ ПРИЯТЕЛИ... КАТО ЕДИН САМОТЕН СКЪПЕРНИК СТОИ САМ И СИ БРОИ ГРОШОВЕТЕ.... КЪСНО, МНОГО КЪСНО СЕ СЕТИ. И ДА СЕ ИЗВИНЯВА НИКОЙ НЕ ЩЕ МУ ПОВЯРВА. ЗАЩО НЕ ПОМИСЛИ ТЕЗИ ХОРА ПРЕЗ ГОДИНИТЕ КАК СА СЕ ЧУВСТВАЛИ ПРЕД БЛИЗКИ, ПРИЯТЕЛИ И ПРЕД СЕБЕ СИ. ХОРА, ДОСТОЙНИ, ТВОРЦИ, ПРОСЛАВЯЩИ БЪЛГАРИЯ ПО СВЕТА!!! А ТОЙ, ДОРИ НЕ МОЖЕ ДА ПЕЕ...
зрител , 21 януари 2014 09:47
...
Да осъзнаеш грешка и се извиниш е достойно, макър и по късно Защо да не повярвяме на искреното му извинение. Времето ще покаже.
Ivo , 20 февруари 2014 19:30

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.