Събота, 27 Юли 2024

Лили харчи по 200 бона за дрехи годишно

Печат Е-мейл
01 Март 2014

 

Лили ИвановаНад 200 000 лева годишно пръска за тоалети Лили Иванова! Естрадната легенда е известна с безупречния си вкус, който обаче й излиза доста солено, разкриха хора от обкръжението й. Певицата харчела по 15-20 хилядарки на месец, за да е винаги актуална с модните тенденции. Закон при нея било тоалетите за сцена никога да не се повтарят, затова си и описвала в специална тетрадка къде с какво се появява.

„На стари години Лили сякаш превъртя! Навремето също се кипреше, но сега хвърля баснословни пари за парцали! Като обсебена е. Николета Лозанова ряпа да яде! ", одумват я в съсловието.

Лили пазарува основно от 3 лъскави бутика в София, където получава рекордни отстъпки - до 40-50%. От няколко месеца тя се е изтарикатила и поръчва дрехи от интернет сайтове. Освен от най-големия - „Сикрет зоун, звездата взимала одежди и от италиански и английски сайтове.

„При нея е страшно! През ден, през два в апартамента й пристигат луксозни кутии, в които са опаковани дрехи, чанти, обувки и бижута", издават съседи. Лили си пада по дизайнерски тоалети на Кристиан Диор, Живанши, филип Плейн, Даян фон фюрстенберг, Ан Демелеместер, Крие Ван Аш и прочее авангардни модисти.

източник: Уикенд

 

Прочита: 3781

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българска музика

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.