Събота, 27 Юли 2024

Лили купува апартамент във Виена

Печат Е-мейл
01 Декември 2012

Лили ИвановаЛили Иванова смята да се възнагради от огромните си печалби от концерта в зала „Арена Армеец" с чисто ново жилище. Този път обаче звездата на естрадата е отправила поглед към чужбина. Тя си е наумила да придобие апартамент във Виена, научи „Уикенд" от най-близкото й обкръжение.

Звездата се изморила от българската действителност и мечтаела да има островче на спасението от нея. Поне за малко всяка година тя иска да бяга от родината, която не е напускала почти през целия си живот с малки изключения. Затова се е поинтересувала от оферти за жилища в австрийската столица.

Лили имала там стари приятели с добро социално положение, на чиято компания щяла да се радва с удоволствие, почивайки си от българската простотия и сивота. Тя вече е разгледала няколко апартамента, предложени й от нашенска агенция за ВИП недвижими имоти. Звездата е харесала едно от жилищата, намиращо се в центъра на Виена.

Преди да направи сделката обаче, щяла лично да огледа имота, който според близките й бил с топ локация. Апартаментът се намирал в луксозна сграда, обитавана само от стари виенчани аристократи. Освен от съседите, Лили се впечатлила и от високите тавани и просторната тераса, гледаща към добре поддържан вътрешен двор. Според агентите й, за да стане собственик на жилището, нашенката трябвало да има препоръка за пред ВИП комшиите си. Тя обаче без проблем щяла да си уреди такава директно от културното ведомство на Австрия.

В близките 2 седмици Лили трябвало да отлети за Виена и да реши дали ще купи точно този имот. Цената му обаче също била изгодна, затова певицата смятала да не се бави със сделката. Тя трябвало да брои 230 хиляди евро, за да се сдобие със собствени 104 кв. м в топ центъра на австрийската столица. Подобна сума не е никакъв проблем за нашенската прима, която само за 3 часа преди седмица изкара над 1 милион лева с концерта си в зала „Арена Армеец".

източник: Уикенд

Прочита: 3870

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българска музика

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.