Събота, 27 Юли 2024

Звездата от „Комиците" ще се вихри на митингите на ГЕРБ

Печат Е-мейл
17 Април 2013

Любо НейковРекордните 250 000 лева ще заработи Любо Нейков само за месец, научи „Уикенд". Комикът става нещо като основно лице в предизборната кампания на ГЕРБ и ще участва в почти всички концерти на партията.

Идеята е Нейков да се превъплъщава в ролята на Бойко Борисов и да прави гегове, за да забавлява публиката преди официалните политически речи. Звездата от „Комиците" ще се появи на поне 30 предизборни концерта в цялата страна заедно с колегите си от забавното предаване. Според мълвата за всяка своя изява Любо ще получава по 7000 лева. Общата сума, която Нейков ще лапне, е към 250 000 лева.

Бившият премиер не се цупел на майтапите и дори намирал Любо за доста забавен. „Трябва само да поотслабне! Много е надебелял, все по-малко прилича на мен", шегувал се Бойко.

В предизборните изяви на ГЕРБ главно участие ще има и Веселин Маринов. Той обаче се разбрал за далеч по-скромен хонорар. Певецът казва, че пее за идеята, но истината е, че ще взима пари за програмата си.

източник: Уикенд

Прочита: 2938

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.