Вторник, 18 Юни 2024

Райна пее само на частни партита, страни от колежките: Те говорят само за гримове, прически, гаджета

Печат Е-мейл
09 Август 2011

РайнаРайна е променила изцяло приоритетите си. Знаем, че следва в университет, но това, което дори и феновете й не знаят със сигурност, е, че от две години Пилето почти не се включва в чалга концертите из страната.

В разговор с приятели споделя, че вече дори не познава някои от колежките си, пишат от kliuki.bg

Причината да не търси близост с тях е фактът, че:

"Не ми е интересно да си говоря за гримове, прически и гаджета".

Бившата половинка на Коцето въпреки това преди дни пусна дует с Димана, но веднага се застрахова, че въпреки това двете не са приятелки.

И тъй като бивш певец няма, все пак се оказва, че през лятото Райна приема покани единствено за частни партита по морето.

В личен план също очевидно й е вървежно, тъй като напоследък е качила във Фейсбук снимки, от които личи, че е близка с непознат релефен младеж.

С него двамата катерили Пирин и Рила, а преди да тръгнат на походи, минали през Рупите. Там Райна постоянно се грижи за градината с любимите цветя на Ванга.

След като остави дарове в църквата на пророчицата в знак на благодарност, че Ванга е помогнала на родителите й да я заченат, тя редовно хваща маркуча и полива градинката пред храма. Напоследък се е превърнала и в българската Бриджит Бардо и предприема инициативи за защита на животните.

Прочита: 3584

Коментари (1)

...
Райна е №1 в попфолка. Ако е вярно, е Коцето е доволен, затова че не е е създал семейство с нея тя грябва да е благодарна на съдбата си и на Бог, че не се е събрала с него. Този човек не я заслужава. Колкото Райна е пряма и откровена, толкова той е лицемер и двуличен човек. Райне, горе главата и само напред и нагоре. Успех!
Катерина , 12 август 2011 02:10

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.