Събота, 27 Юли 2024

Райна "занесе" слънце на Лондон, прибра се с много шоколад, сладко и екзотични чайове

Печат Е-мейл
25 Юни 2012

РайнаСамо преди дни Райна се завърна от своето задгранично пътуване в столицата на Обединеното Кралство Лондон. Това е петото гостуване на певицата пред нашите сънародници там по покана на вестника на българите в Англия "Будилник".

Райна споделя, че за първи път Лондон й е харесал толкова много, може би защото времето е било топло и слънчево, което там се случва рядко.

По време на тридневното си гостуване в английската столица певицата посети Биг Бен, Бъкингамския дворец, Окото на Лондон и Лондон Тауър.

Тя остана впечатлена от всички красиви забележителности, които успя да разгледа, и щастлива от приятните преживявания, които си подари.

Заедно със свои приятели Райна реши да провери предела на своя страх и да влезе в минивариант на "Къщата на ужасите". Тя признава, че тъмните коридори със страховити звуци, светкавици и хора са били доста страшнички, но накрая всичко приключило с много смях.

Участието на Райна в Лондон премина при много голям успех, а заведението, в което гостува, едва побра всички желаещи да я видят и чуят.

В България певицата се прибра с много шоколад, сладко и екзотични чайове, като подаръци за свои близки и за самата себе си.

Прочита: 3853

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.