Събота, 27 Юли 2024

Марадона отново се дрогира

Печат Е-мейл
27 Май 2013

 

Диего МарадонаДиего Марадона отново не успя да сдържи нервите си и с избухливостта си стана тема №1 на новинарските емисии в Аржентина. Бившият футболист изпусна яростта си след кошмарно пътуване от Дубай, където досега беше треньор.

Пътуването към родината тръгнало на зле още при качването в самолета. Там аржентинецът влязъл в словесен конфликт с друг пътник, който се бил загрижил за наднорменото му тегло и му предложил хапчета за отслабване.

 

При кацането в Буенос Айрес възникнал нов проблем - летищните власти не издали специално разрешително на приятелката на футболната легенда - Росио Олива. Тя не могла да се измъкне през ВИП-а заедно с Диего и за да не я оставя сама, той се принудил да излезе през обикновения изход с всички останали пасажери. Там пък го чакали десетки камери. Световният шампион от мондиала в Мексико през 1986 г. изобщо не се зарадвал на журналистите и започнал да ги обижда.

 

Положението станало още по-нетърпимо по пътя към дома на Марадона. Автомобилът му бил следван плътно от папараци и в един момент футболистът не се сдържал. Той спрял колата, излязъл и се нахвърлил върху фотографите. Един от тях отнесъл ритник, а по другите били хвърлени камъни. Поведението на Диего било толкова скандално, че всички очевидци били категорични, че той е дрогиран.

 

Марадона се завърнал в Аржентина, за да види за пръв път новородения си син Диего фернандо, който е от предишната му приятелка Вероника Охеда. 52-годишният футболен гений има и още един син, както и три дъщери от други свои връзки.

 

Настоящата му изгора Росио Олива го следва плътно по петите, откакто е с него. Тя се страхува да го остави без надзор, за да не се превърне в поредната му бивша жена.

източник: Уикенд

Прочита: 3129

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от света

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.