Петък, 01 Март 2024

Група във Facebook ще помага на Марадона за данъците

Печат Е-мейл
23 Септември 2010

Диего МарадонаГрупа потребители на социалната мрежа Facebook е наела адвокат от Неапол да помогне на легендата на аржентинския футбол Диего Марадона, който дължи 37.2 милиона евро на италианската данъчна система, и поводът на "хуманитарната" акция е предстоящият 50-и рожден на футболния идол - 30 октомври.

"Марадона дължал на фиска 37.2 милиона евро. От цялата тази сума малко повече от 13 милиона са данъци за периода 1988-1990 г., а останалото са лихви", обясни пред италианския печат адвокатът Анджело Пизани, който е и президент на сдружението "Ние, консуматорите".

Според него обжалването е възможно и основателно, тъй като са допуснати процедурни грешки. При две посещения в Италия през 2006 г. и 2009 г. полицията е конфискувала на Марадона два часовника и една обица, които са били продадени на търг. Ако обжалването бъде прието, Марадона ще може да дойде в Неапол на 30 октомври и да отпразнува 50-ия си рожден ден на стадиона "Сан Паоло", обясни Пизани.

Прочита: 3296

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните спортни звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.