Петък, 23 Февруари 2024

Марая Кери слиза по стълбите с помощта на трима мъже

Печат Е-мейл
15 Май 2012

Марая КериСпоред вас, колко ли мъже са нужни, за да помогнат на една жена да слезе по няколко стъпала?  В случая на Марая Кери - най- малко трима!

Облечена в къса синя рокля и високи токчета, на певицата явно й е било трудно да се справи сама с изправилите се пред нея няколко стъпала, за това се наложи триото от помощници - съпругът й Ник Кенън и двамата им телохранители, да помогнат на дамата да слезе по тях.

Семейството напускало изложба "Project Canvas Exhibition" с участието на произведения на изкуството от известни личности, провела се в галерията на операта в Сохо.

Прочита: 3106

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.