Събота, 23 Септември 2023

Марая и Ник показаха най-накрая близнаците

Печат Е-мейл
21 Октомври 2011

Марая Кери и Ник КенънГордите родители Марая Кери и Ник Кенън най-после ще представят официално своите две близначета. Откакто певицата роди на 30 април тази година, тя упорито криеше малките си наследници. Зрителите на ABC 20/20 обаче ще могат отблизо да се запознаят с Монро и Марокан този петък.

Двойката ще гостува на водещата Барбара Уолтърс. Пред нея Ник ще похвали малките с думите: "Дъщеря ми е истинска дива. А синът ми се събужда всяка сутрин с усмивка. И ако е гладен... ще се разбере на момента".

"Дъщеря ми е много своенравна. Тя започва да плаче и не спира, докато не получи каквото иска. Още със събуждането започва да реве. Тя е единствена", не спира щастливият татко.

Прочита: 3246

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.