Събота, 27 Юли 2024

Марая Кери ражда от милиардер

Печат Е-мейл
03 Август 2015

Марая КериМарая Кери не желае австралийският милиардер Джеймс Пакър да й се изплъзне. За да го задържи до себе си, тя възнамерява да му роди наследник. Зачеването ще е по метода инвитро - единствения възможен за поп изпълнителката.

Хитовата певица е от 2 месеца с богаташа, но вече разправяла на приятелки, че се чувства готова да мине под венчило с него. Преди това обаче трябвало да получи документите за развода си с Ник Кенън.

„Марая иска дете от Джеймс. Тя не смята, че е твърде стара за още една рожба“, коментират в антуража й. И припомнят, че 47-годишният баровец вече има трима наследници от предишни връзки. 45-годишната Марая пък е майка на близнаци. Марая преживя няколко спонтанни аборта, преди да се сдобие с потомство. За успешната си бременност тя трябваше да се подложи на инвитро процедури.

източник: Уикенд

Прочита: 4339

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.