Събота, 27 Юли 2024

Марая Кери осиновява дъщерята на Уитни

Печат Е-мейл
23 Ноември 2012

Марая Кери и Боби КристинаМарая Кери възнамерява да поеме настойничество върху дъщерята на покойната си приятелка Уитни Хюстън. 19-годишната Боби Кристина е вече голяма, за да бъде осиновявана, но няма нищо против да бъде съветвана от дружката на майка си.

Навремето Марая и Уитни често бяха спрягани за врагини. През годините те неведнъж се изправяха една срещу друга в състезание за това коя ще вземе повече награди и ще продаде по-големи количества от албумите си. Конкуренцията им бе голяма, но също и уважението и приятелството, което изпитваха. Днес Кери е сред малцината, готови да подадат ръка на наследницата на Хюстън в труден момент.

Наскоро Марая поканила дъщерята на Уитни в имението си и двете провели дълъг разговор за живота. Певицата обяснила на младата госпожица, че трябва да намали темпото и да тръгне в правилната посока. Разговорът бил тежък и завършил със сълзи, свидетелстват запознати.

Решението на Марая да се намеси във възпитанието на момичето дошло след серията изцепки на Боби Кристина. Щерката на Уитни неведнъж бе уличавана в употреба на наркотици, а преди две седмици блъсна със своята кола паркираното камаро на годеника си Ник Гордън. Предната броня на спортното бижу бе свалена, но за щастие пострадали нямаше.

Според Кери инцидентът бил провокиран от употребата на наркотици. Това силно я притеснило и тя се зарекла да вземе нещата в свои ръце. Певицата била сигурна, че Боби Кристина не е лошо дете, но е объркана и има нужда от майчина ласка. Затова и Марая настояла двете да се виждат поне веднъж всеки месец, а значително по-често да се чуват по телефона. При желание момичето дори можело да се премести да живее в имението на звездата, където щяло да има на разположение собствена стая

Кери е категорична, че няма да остави дъщерята на приятелката й да си отиде от свръхдоза. „Тя се чувства задължена да помогне. Не успя да накара Уитни да спре с наркотиците, но пред Боби Кристина е авторитет", разкриват близки до Марая.

източник: Уикенд

Прочита: 4245

Коментари (1)

...
Bravo !!!smilies/kiss.gif
elka , 28 ноември 2012 04:10

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.