Събота, 27 Юли 2024

Убиецът на Боби Кристина влиза в затвора

Печат Е-мейл
03 Август 2015

Ник Гордън и Боби КристинаДъщерята на Уитни Хюстън предаде богу дух след месеци в кома

Дъщерята на Уитни Хюстън Боби Кристина предаде Богу дух след дълъг престой в кома. Смъртта й обаче няма да мине в графата "Нещастен случай", тепърва ще се проведе обстойно разследване за убийство. Веднага след кончината на младата жена, годеникът й Ник Кенън бе привикан в полицията, за да дава показания. Той е основният заподозрян за трагедията с наследницата на поп легендата.

Преди да бъде оповестена новината за смъртта на 22-годишната Боби Кристина, баща й Боби Браун прекарал цял ден в разговори с роднините. Решението за изключване на системите на клетницата дошло след мъчителен семеен съвет.

Браун и Пат Хюстън - съпруга на брата на Уитни, имали тежката дума. На тях се паднала и задачата да уведомят докторите, че не искат животът на Боби да бъде поддържан изкуствено с медицинска апаратура. "Така само се мъчи, нека най-накрая намери покой", проронил съкрушеният от мъка баща пред лекарите.

Боби Браун и Пат бяха попечители на клетата девойка и вероятно те ще наследят парите й. По сметките на мъртвото момиче има много милиони, оставени от майка й.

"За един родител е голямо изпитание да нареди системите на чедата му да бъдат изключени. Боби обаче беше привикнал към мисълта, че ще му се наложи да стори това рано или късно. Сега се успокоява, че щерка му е отишла на по-добро място, споделя човек от най-близкото обкръжение на звездното семейство.

Гробът на рано отишлата си от този свят млада жена е на няколко метра от този на майка й. В последните няколко седмици теренът бил добре подготвен за новата си обитателка, което навежда на мисълта, че в родата на Уитни Хюстън отдавна са били подготвени за най-лошото и не са хранели никакви надежди.

Смъртта на Боби Кристина ще създаде големи проблеми за бившия й приятел Ник Гордън. Полицията подозира, че именно той е виновен за смъртта на девойката, тъй като това сочат повечето факти и обстоятелства.

Годеникът подал сигнала за изпадането в несвяст на ВИП наследницата на 31 януари. Пред полицаите той твърдял, че с негов познат просто намерили Боби Кристина в безсъзнание във ваната и че не знаели какво точно се е случило с нея. Синините и отоците по тялото на момичето обаче накарали ченгетата да се усъмнят, че комата е резултат от нанесен побой. Възможно е Ник да е нокаутирал гаджето си в банята, а после да е започнал да се преструва на ни лук ял, ни лук мирисал.

Според проведеното досега полицейско разследване Гордън често изпускал нервите си и посягал на Боби Кристина. Освен това детективите установили несъответствия в показанията му, а им станало и ясно, че младежът е крал от сметките на годеницата си. Той теглел парите й, за да си купува дрога, тъй като е наркозависим.

"Нямам нищо общо със смъртта й! Защо не ме оставят на мира, аз също скърбя", разправял сега Ник Гордън. Той бил категоричен, че ако го тикнат зад решетките по обвинение в убийство, няма да издържи дълго в затвора и ще се обеси.

източник: Уикенд

Прочита: 3546

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.