Четвъртък, 23 Май 2024

Риана хваната с марихуана

Печат Е-мейл
29 Март 2013

РианаАнтуражът на Риана за малко да й навлече неприятности с полицията. Певицата, която в момента е на обиколка из няколко американски щата, за да изнася концерти, бе хваната с наркотици. В един от автобусите, в които са хората и оборудването за турнето й „Диамантен световен тур", бе открита трева.

По-рано през седмица, докато превозното средство е пресичало границата между Канада и Америка, полицаи са подушили странна миризма и са пожелали щателна проверка на превозното средство. С помощта на обучени кучета органите на реда са намерили у един от пътниците трева. Не се съобщава количеството от веществото, но провинилият е бил задържан.

Риана не е била в конкретния автобус, но феновете й не се съмняват, че има общо със случилото се. Самата певица не крие, че употребява джойнт и дори преди време бе публикувала скандални свои снимки с цигара марихуана в ръка в профила си в интернет.

източник: Уикенд

Прочита: 2551

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.