Събота, 27 Юли 2024

Джена заживя с новото гадже

Печат Е-мейл
19 Декември 2015

ДженаДжена пак е на крилете на любовта и вече не крие кой е мъжът, спечелил сърцето й. Пайнерката пусна тези дни във фейсбука си снимка, на която е гушната от Атанас Стоев - Малкия Канар. Под щракнатото в домашна обстановка фото певицата написа "Добро утро от нас! Пожелания за прекрасен ден и любов в изобилие!".

С това тя ачик-ачик намекна, че двамата с новия й приятел вече живеят заедно. Явно Джена напълно е прежалила Джино. С победителя във "ВИП Брадър" тя имаше дълга връзка, започнала при нейна визита в Америка.

"Вълнението за мен в любовен план настъпи, когато бях поканена от оркестър "Канарите" - да участвам в техния концерт тази година в Стара Загора. И на рецепциите се запознах с моята любов - Атанас Стоев-младши. Опитваме се и двамата да не показваме на хората какво се случва, защото не желаем да го използваме като пиар, искаме да си е нещо лично, да си изживяваме любовта", проговори за новата си изгора Джена. И допълни, че с оркестър "Канарите" сега обсъждат съвместни проекти - песни и фоклорния й албум.

Преди дни Джена хвърли в общественото пространство и друга новина - започнала била процедура по смяната на името си. Пайнерката се надява властите да удовлетворят молбата й и до месеци да й издадат нова лична карта, в която ще е записана с псевдонима си. Сега по документи тя е Десислава.

"Това решение го взех може би преди две години. Дори съм започнала такова дело, което може би догодина ще приключи. По-бавно се случват нещата... Най-вероятно след няколко месеца ще съм официално прекръстена. Аз си се чувствам Джена. В крайна сметка не мога да живея с двете имена. Така ми е по-приятно. На мен ми харесва повече псевдонимът", твърди хитовата изпълнителка. И допълва, че семейството й подкрепя преименуването й. "Нашите са "за". Пък и Десиславите нямат имен ден, защо да продължавам да се казвам  така?"

източник: Уикенд

Прочита: 18549

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.