Четвъртък, 23 Май 2024

Марая Кери лъже с плейбек

Печат Е-мейл
12 Юли 2013

Марая КериМарая Кери бе обвинена, че пее на плейбек и така показва своето неуважително отношение към публиката си. фенове на певицата възроптаха, че тя пази гласа си за баровски частни пар-тита, а за обикновените си почитатели не се раздава.

Критиката дойде след изпълнението на звездата на церемония по връчването на музикални награди в Лос Андежлис. Там Марая просто си отваряше устата в синхрон.

Певицата излезе на сцената със смайваща рокля и изпълни новото си парче, а малко по-късно в социални мрежи се надигна огромна вълна от недоволство. Хората се гневяха, задето Кери е пуснала плейбек на шоуто.

43-годишната звезда не коментира издънката си, но накара свой говорител да даде изявление. Според него вината за гафа била на монтажистите на тв предаването. В резултат на тяхна грешка станало разминаване между звука и устните на Марая и затова мнозина предположили, че певицата мами с плейбек.

Преди време обвинения за пеене на плейбек имаше и към Бионсе. Тя трябваше да изпълни щатския химн при встъпването в длъжност на президента Барак Обама. Тогава устните й трепереха по време на тържествения спектакъл, а звучащият от уредбите глас бе безупречно стабилен, което се стори доста подозрително на публиката.

източник: Уикенд

Прочита: 2761

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.