Четвъртък, 29 Февруари 2024

Матю Макконъхи: Много обичам да се събличам пред публика

Печат Е-мейл
05 Юли 2012

Матю МакконъхиХоливудският актьор Матю Макконъхи сподели пред американски медии, че обича да се съблича пред публика. След като изиграл ролята на стриптийзьор в новия филм Mad Mike, Матю разбрал, че това е неговото прозвище, коментират медии отвъд Океана.

"Това да се събличаш пред хора е най-забавното нещо на света. Сравнявам го единствено с дрога. Пристрастен съм към това да се събличам", разказва звездата за манията си.

Припомняме, че Макконъхи беше арестуван преди няколко години заради оплакване от съседи заради невъобразим шум от неговия апартамент. Когато полицаите дошли на мястото, намерили актьора да свири на барабани гол.

"След този инцидент аз продължавам да си свиря. Няма нищо по-хубаво от това да си гол и да правиш музика", отсича известната личност.

Прочита: 3570

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.