Понеделник, 26 Февруари 2024

Жените със силикон са по-щастливи в леглото

Печат Е-мейл
15 Юни 2012

 

 Увеличаването на размера на гърдите не само че прави жената по-уверена, но има и положителна роля върху сексуалния й живот, смятат изследователи от университета в Тексас, САЩ.

Повечето жени (61%) признават, че след като си сложили силикон, започнали да правят секс по-често, отколкото преди това, предаде БГНЕС. 70 на сто от анкетираните онлайн представителки на нежния пол споделят, че интимните ласки им носят много по-голямо удовлетворение. Освен това собственичките на чисто нови гърди могат да се похвалят с по-голямо удоволствие по време на секс.

28% от анкетираните казват, че сексуалният им живот се е подобрил с четири точки по скалата от едно до десет, докато 75 на сто споделят, че ефектът от операцията надминал всичките им очаквания. Най-вероятно причината за по-добрия секс е в по-доброто самочувствие.

Прочита: 3293

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересни лайфстайл новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.