Събота, 27 Юли 2024

Тоца вади цици пред Мая Манолова

Печат Е-мейл
03 Октомври 2013

Антония ПетроваАнтония Петрова, известна още като „Мис Крокодил" или просто Тоца, изненадващо се оказа голямата сензация на ревюто на Жени Живкова в сряда вечерта. На 48-ата минута на елегантното и протяжно дефиле перничанката се оказа с голи гърди пред публиката.

Около минута тя доволно позираше пред зрителите и обективите в конгресния център на мола „Парадайс". Присъстващите на уникалното зрелище така и не проумяха - тя последна ли разбра, че Ч роклята й се свлече, за да открадне шоуто на дизайнерката и далеч по-красивите си колежки. Все пак в ревюто участваха приказно красиви момичета като Ирена Милянкова и Биляна Йотовска.

Така в миманса остана друга звездна драма. Още половин час преди началото жадната за внимание Татяна Дончева, облечена в неподражаемо кухненски стил, се курдиса в центъра на първия ред, където бяха местата, означени като ВИП. Край нея беше и клиентката й в съда Емилия Масларова - също отпаднала от класациите пола на партията. Двете бивши политички обаче любезно бяха помолени да заемат места на втория ред. Вместо тях на първа линия седнаха доста по-актуални дами.

Сред тях бяха заместник-председателят на парламента Мая Манолова, шефката на ДСК Виолина Маринова, всички съпруги от уикенд програмата на TV7, дъщерята на Петя Славова и директор на семейната хотелска верига Жени Новицки, както и друга знаменита наследница - Мика Ицо Стоичкова, в яркожълто.

Също на първия ред с две приятелки се класира щерката на Тодор Славков. Малката Катерина аплодираше на крака всяка манекенка в компанията на две приятелки, кукли като самата правнучка на

Бай Тошо. А при цялата тази светска шумотевица Жени Живкова представи свежа колекция в милански стил. Червеното ще бъде на мода поне до пролетта, прогнозира бившата депутатка от БСП със своите предложения за тази есен-зима. Алена беше и булката на Жени. Тя комбинира ярката багра със златно и черно. Тоалетите са богато декорирани с актуалните цяла година флорални дантели.

източник: Уикенд

Прочита: 6131

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.