Петък, 23 Февруари 2024

Балконите на Кели Брук също се разлюляха

Печат Е-мейл
22 Май 2012

Кели БрукДокато тук се люляхме по нежелание, актрисата и еротичен модел Кели Брук разлюля умишлено гърдите си на червения килим в Кан. Изкусителката предизвика възхищение, появявайки се на автобиографичния Keith Lemon: The Film във впита бяла рокля с обилно деколте.

Ярко червените обувки на висок ток на бившата плеймейтка се оказаха твърде неудобни и съвсем съзнателно Кели се наведе, за да ги свали. Изкуствените й гърди се разклатиха пред погледа на папараците, но Брук и за миг не се свени. Тя постоя наведена достатъчно, за да я нащракат от всеки ъгъл.

На следващия ден Кели Брук отново събра погледите в Кан, но този път беше по-облечена.

Прочита: 2736

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.