Събота, 27 Юли 2024

Памела маха силикона

Печат Е-мейл
22 Май 2016

Памела АндерсънПамела Андерсън горчиво съжалява за имплантите в гърдите си. Звездата от „Спасители на плажа“ заяви в интервю, че се опасява, че гърдите й са твърде големи за жена на нейната възраст. Ако можела да се върне назад във времето, Пам би ги намалила почти до обичайните им размери.

Звездата изрази съжаление, че размерът на бюста й е 34DD, въпреки, че именно той я превърна в звезда. Актрисата от сериала „Спасители на плажа“ е убедена с днешна дата, че популярната й гръдна обиколка всъщност вече й пречи и е по-скоро пасив, а не основна причина за успехите й. Дори обмисляла дали да не предприеме корекция в тази посока.

„Нека просто кажем, че в някакъв момент от живота ние всички разбираме, че по-малко е по-добре от повече! “, заяви блондинката.

48-годишната русокоса красавица сподели още, че вече е наясно, че е имала лош вкус по отношение на мъжете. През годините тя премина през много легла, но чак със зрелостта научила какво е важно. „Когато погледна назад към моите връзки – всички те бяха ужасни“, сподели силиконовата актриса.

За избора си на мъже тя отново се осланяла твърде много на временни фактори, а не на разума си. След толкова лоши опити обаче се убедила, че трябва да търси различни качества в партньорите си. Смаляването на бюста й също щял да помогне за това, защото щял да заличи представата за нея като обикновена празноглава плеймейтка.

източник: Уикенд

Прочита: 3996

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от света

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.