Събота, 27 Юли 2024

Най-големите гърди в света получиха роля в “Странен секс”

Печат Е-мейл
13 Юли 2012

 Сериалът на TLC "Странен секс" ще излезе с едни особено големи гърди напред, включвайки към екипа си, меко казано, надарената Вирджиния Ани.

Гърдите на Ани тежат близо 40 килограма. Чернокожата дива страда от гигантомастия, "даряваща" своите жертви с постоянен растеж на гърдите. Вирджиния Ани е почетена и от Гинес като жената с най-големи гърди в световен мащаб.

Ани започнала да носи сутиен едва в трети клас. Независимо от твърде биещия на очи бюст, осигуряващ й почти постоянен дискомфорт, надарената дама никога не е обмисляла намаляване на гръдната си обиколка.

"Никога дори не ми е минавало през ума да легна под ножа. Защо да поправям нещо, което не е развалено?", казва Ани. Нещо повече, тя използва своите гърди, за да си изкарва прехраната и е участвала в над 250 софт порнофилма под псевдонима Норма Ститз.

Според Вирджиния Ани порнографското й алтер-его я е направило изключително популярна личност. "Дори имам охрана със себе си, защото хората ме преследват", жалва се тя.

Все още не е ясно каква точно ще бъде ролята й в "Странен секс", но можем да се обзаложим, че едва ли ще бъде свързана с демонстрация на нейните бедра или интелект.

Третият сезон на сериала ще стартира в САЩ на 15 юли.

Прочита: 3851

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.