Четвъртък, 18 Юли 2024

И Филип Трифонов пише сериал

Печат Е-мейл
06 Май 2013

Филип ТрифоновФилип Трифонов и Влади Въргала са станали нещо като Илф и Петров и братя Мормареви. Бившият кукувец и звездата от „Оркестър без име" и „Момчето си отива" пишат в съавторство сценария за сериала „Операция „Шменти капели", чиято премиера ще е в ефира на ТВ 7 тази есен.

„Сега редактираме някои от измислените от мен сцени, защото и филип даде много добри идеи за тях", сподели за „Уикенд" българският Кустурица, който за пореден път се изявява едновременно като актьор, режисьор и продуцент. И допълни, че почивните дни ще прекара, трудейки се.

„През цялото време ще съм ангажиран по филма. На Възкресение Христово ще отида в църквата да запаля една свещичка и после отново ще работя. След Великден съм решил да пусна екипа да си почине 1 седмица, но това не важи за мен. Аз ще пиша сериите, които предстои да заснемем, и ще търся за снимките хотел, който да прилича на онези от 40-те години. "

Вече са заснети първите няколко епизода от сериала, разкри пред наш репортер Влади Въргала. В тях участват над 100 актьори, а са използвани и над 250 костюма, ушити специално за мегапродукцията.

източник: Уикенд

Прочита: 3884

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.