Петък, 22 Септември 2023

Калин Врачански заплю колеги от „Стъклен дом“

Печат Е-мейл
06 Октомври 2012

Калин ВрачанскиКалин Врачански намразил и заплюл колегите си от „Стъклен дом". Звездата от поредицата бил бесен на Георги Кадурин и Диляна Попова и ги обвинява в предателство, разказват пред „Уикенд" негови близки.

Актьорът се е зарекъл дори да не поздравява доскорошните си близки от тв сериала, защото се чувствал предаден. Той се ядосал, след като разбрал, че голяма част от звездите в „Стъклен дом" са се уредили да участват в нов проект на Димитър Митовски.

Те вече се снимали за сериала „Групата", който стартира след Нова година.

Самият той обаче дори не бил поканен на кастинг за тв филма от режисьора и продуцентите. Колегите му пък не сметнали за нужно да му кажат за проекта и скрили от него, че пак са се уредили с участие в сериал и солидни хонорари.

В същото време самият Калин в момента е доста закъсал за работа и се изхранва единствено благодарение на Асен Блатечки. Чарли от „Стъклен дом" е ангажирал Врачански в няколко свои постановки, с които обикаля страната. Така Калин успява да докара по някой хонорар отгоре върху мизерната си заплата в театър „София", за да преживява достойно.

източник: Уикенд

Прочита: 3715

Коментари (1)

...
Не ме учудва некомпетентността на семплите журналисти. Те винаги си скрояват историйки, но за съжаление нямат нищо общо с реалността. А Силвия Петкова и нейните "приближени" не са най- надеждните източници.
Жoзефина , 22 октомври 2012 18:18

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.