Събота, 22 Юни 2024

Памела гроги след маратон

Печат Е-мейл
16 Ноември 2013

Памела АндерсънПамела Андерсън бе тотално разглобена след участието си в маратона в Ню Йорк. Актрисата тича 5 часа и 41 минути, за да измине 42 километра. Звездата от „Спасители на плажа" не била никак добре след състезанието и няколко дни не станала от леглото. През седмицата тя публикува своя снимка, която показва как точно се е чувствала след дългото бягане.

На кадъра Пам е в кревата с една торба лед на дясното й коляно и друга до корема. Прикрила е лицето си с лист, на който е написано името й, а около нея има дистанционно за телевизор и книга.

В маратона на Ню Йорк актрисата участва с благотворителна цел. Тя се включи в надпреварата, за да помогне за набиране на средства за борба с бедността в Хаити. Брат й Джери също участваше и дори получи медал, защото завърши сред първите.

източник: Уикенд

Прочита: 2800

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.