Четвъртък, 18 Юли 2024

Разплакаха Глория

Печат Е-мейл
29 Март 2013

ГлорияТози си имидж, който с години гради, Глория вече не може да поддържа. Не и след като покрай танцовото шоу „Денсинг Старс" телевизионните камери навлязоха в личния й живот. Русенката се чувства безсилна да прикрива истинската си същност и преди няколко дни се разкри изцяло. На една от репетициите със сценичния си партньор Светльо Глория седна на пода и се разплака.

„Свикнала е винаги да е най-добрата, да е преди всички останали и да предизвиква завист у конкурентите си. Сега обаче ситуацията е съвсем друга", коментират от обкръжението на примата.

Изпълнителката на „Крепост" не може да скрие разочарованието си от незадоволителните си танцови умения.

На Глория, която е свикнала да бъде победител, сега й се налага да се задоволи с едно от последните места в класирането на танцовите двойки в шоуто. Наред с трудностите, които среща в „Денсинг Старс", на певицата й се променя графика си само защото се е нагърбила с ангажимента си към танцовото състезание. И сега трябва да се примирява с последствията.

„Вече почти не спи. От участие отива на репетиции и обратно.

Амбицията й дава сили да продължи с това темпо, но не се вижда, че вече не издържа на напрежението", коментират притеснени близки до русенката.

Наред с неприятностите в кариерата си, Глория се сблъска с разочарование и в личен план. Хитовата изпълнителка се разделила отново с дългогодишното си гадже - сърбина Горан. Поредният край на връзката им настъпил, защото ги дели голямо разстояние, а освен това имал чепат характер.

„Сложни са ни отношенията. Събираме се, разделяме се. Сега от една седмица насам отново сме разделени. Причината е манталитетът и ревността му", разкри Глория. Тя е убедена, че раздялата им не е окончателна. Свързвала ги голяма любов. За да бъдат отново заедно обаче, Горан трябвало да преосмисли поведението си и да не проявява толкова силна ревност към нея.

източник: Уикенд

Прочита: 17029

Коментари (1)

...
ТРЯБВАТ ЛИ ВИ ПАРИ? НАД 1000 $ (долара) месечно? Печелите по 27 $ (долара) на ден единствено което трябва да направите е да се регистрирате тук http://sumixs.com/?ref=1467805
Елена Петрова , 11 април 2013 12:06

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.