Събота, 27 Юли 2024

Роси Кирилова отказа на „ВИП Брадър“

Печат Е-мейл
27 Август 2016

 

Роси КириловаНеостаряващата естрадна зввезда Росица Кирилова е отказала офертата на продуцентите на „ВИП Брадър“ да влезе в шоуто наесен, научи „Уикенд". Изпълнителката на „Боса по асфалта“ се опасявала, че в Къщата ще бъде зачекната болната й тема – липсата на деца.

Тя отклонила любезно поканата на Нико Тупарев и откровено признала каква е причината. След като видяла как пред цяла България колегите й от дует „Ритон“ бяха разпънати на кръст в риалитито, Роси решила да си спести драматичните разговори. За разлика от Катя и Здравко, които открито  заявиха, че темата за деца никога не  е стояла на дневен ред в семейството им заради многобройните им ангажименти, Роси никога не е крила, че иска да бъде майка, но има физически проблем.

Лишената от родителка радост певица компенсирала липсата на наследник с любовта си към четириногите. В продължение на няколко години 53-годишната певица водеше предаването „За животните с любов“, а домът й винаги е бил пълен с кучета, котки, папагали и рибки.

източник: Уикенд

 

Прочита: 17894

Коментари (2)

...
smilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/kiss.gifsmilies/cry.gif ДА БЕШЕ СИ ОСИНОВИЛА ЕДНО ДЕТЕНЦЕ.
АСЯ , 22 октомври 2016 23:04
...
Когато Бог те е лишил от нещо, той може би те предпазва от нещо по-страшно...
Не ви е работа да давате непоискани съвети!
babinka , 30 ноември 2016 18:49

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.