Понеделник, 11 Декември 2023

Преслава ревна в ефир

Печат Е-мейл
18 Март 2013

ПреславаПреслава се разплака в едно от последните издания на „Гласът на България" и й трябваха няколко минути, за да се успокои. Сълзите й изумиха всички, тъй като досега добричлийката винаги се е владяла и е демонстрирала хладнокръвие.

Това, което изкара пайнерката от равновесие, бе изпълнението на участничката Албена Вескова. Тя изпя прочувствено „Лале ли си, зюмбюл ли си".

Миро пръв взе думата, когато музиката спря. Той бе разпознал гласа на Албена, която в последните 2 петилетки е солистка на Национален фолклорен

ансамбъл „Българе", а преди това 6 години е била в „Мистерия на българските гласове".

„Преси, ти ще кажеш ли нещо? ", обърна се поп певецът към съгражданката си. „Като спра да рева! Ох, не мога! ", изхлипа в отговор Преслава. После закри с ръце лицето си и продължи да рони сълзи.

фолкзвездата бе толкова трогната от изпълнението на Албена, че дълго не успя да възвърне самообладанието си. Заради хлипането си дори пропусна възможността да похвали Албена. Самата Преслава обича много народната музика, защото като малка е учила фолклорно пеене и е свирила на гъдулка.

Уникална случка имала Преслава преди години в Бургас. Веднъж след участие в града непозната девойка влетяла в хотелската й стая посред нощ.

„Бях си свалила грима, облякох си пижамата и си легнах. След половин час се чука на вратата. Отварям и едно момиче нахлува: „Батко падна! ", разказа певицата в последното си телевизионно интервю.

Поради абсурдността на ситуацията в първия момент пайнерката решила, че е жертва на скрита камера. И си помислила: „Боже, колко лошо изглеждам! ". Опасенията й, че девойката е участничка в тв шоу обаче бързо се разсеяли. Онази изскочила на терасата. Прекрачила парапета и се покатерила на покрива на съседната сграда. „Отиде да търси батко. И аз й помагах. Търсихме го заедно, какво да правим?! Накрая тя ме позна и вика: „А! Ама ти си Преслава! ", връща лентата назад във времето хитовата изпълнителка.

източник: Уикенд

Прочита: 16366

Коментари (3)

...
пачавра долна
кики , 11 април 2013 13:25
...
пачавра долна
кики , 11 април 2013 13:25
...
пачавра си ти smilies/wink.gif
... . , 26 април 2013 16:03

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.