Събота, 27 Юли 2024

Да изгубиш жена си на карти и меден месец със свекървата сред причините за днешните разводи

Печат Е-мейл
06 Декември 2011

 В днешно време да се разведеш е също толкова лесно, колкото и да се ожениш. Вижте някои от най-куриозните причини за развод по света и се радвайте, че все още живеем в общество, където разводът се предизвиква от толкова банални неща като изневяра и различия в характерите.

1. Маниак на тема чистота

През 2009 г. жена подала молба за развод, защото й омръзнало да гледа как мъжът й прекарва цялото си свободно време в чистене. Човек би си помислил - какво толкова, нали не чисти тя. Но в един момент се стигнало дотам, че мъжът разрушил една от стените в дома си, понеже изглеждала твърде мръсна, след което я построил наново.

2. Кодово име "Гуантанамо"

Жена в Саудитска Арабия позвънила на мобилния телефон на съпруга си, но се оказало, че той го е забравил вкъщи. Когато той се раззвънял, тя видяла как на дисплея му се изписва името "Гуантанамо". Тя обявила, че не може да живее с човек, който я нарича с името на затвор, и се развела с него след 17 години съвместен живот.

3. Хванат в изневяра благодарение на... твърде приказливо птиче

Китайско семейство живее щастливо със своя папагал, докато един ден жената не заминава в командировка. При завръщането си забелязва, че папагалът е научил нови думи, които повтаря непрекъснато: "имай търпение", "развод" и "обичам те". Тя бързо си дала сметка, че думите са научени по време на телефонните разговори на съпруга й с неговата любовница и го изпреварила с молбата за развод.

4. Твърде много торта

Отново в Китай: един мъж не издържал на странните практики на жена си и я напуснал, без да й дава обяснения. Проблемът бил в това, че тя много обичала да прави торта и да го храни с нея след всяко ядене - сутрин, обед и вечер. Лично слагала всяка хапка в устата му, докато не изяде цялото парче и така до моментa, в който човекът вече не можел да понася дори думата "торта".

5. Да не си виждал лицето на жена си

Жена от Саудитска Арабия останала шокирана, когато съпругът й се опитал една вечер да свали фереджето й, за да види лицето й. Веднага си събрала нещата и се върнала в бащината си къща, като склонила да се събере отново с мъжа си едва след като той обещал, че повече няма да си позволява подобни волности.

6. 81-годишен мераклия

Човек би си помислил, че след определена възраст опасността мъжът ти да си намери любовница изчезва. Ето защо 83-годишна жена останала потресена при гледката на две години по-младия си съпруг, наслаждаващ се на компанията на 30 години по-младата му любовница.

7. Прекалено срамежлива съпруга

Срамежлива булка е едно, но срамежлива съпруга е съвсем друго нещо. Жената в тази история била толкова притеснителна, че не можела да се отпусне и да стигне до секс със съпруга си. Когато нещата не се променили в продължение на цяла година, горкият съпруг бил принуден да поиска развод.

8. Излъгала го за възрастта си

Един китаец подал молба за развод, след като открил, че съпругата му го е излъгала за реалната си възраст. Според уверенията й тя била на 24, но документите й сочели, че всъщност е на 30 години.

9. На меден месец със свекървата

Италианска младоженка разбрала едва на летището, че свекърва й възнамерява да се натрапи на медения й месец. След като издържала три седмици с неразделните майка и син, тя се върнала у дома и незабавно подала молба за развод.

10. Да изгубиш жена си на карти

Руснак решил да заложи жена си на карти, след като изгубил всичките си пари. Изгубил играта и се наложило да "даде" жена си на спечелилия играта. Тя разбрала и се развела с него, като наистина започнала връзка с човека, който я е спечелил.

Прочита: 2968

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересни лайфстайл новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.