Четвъртък, 18 Юли 2024

Райна спира с чалгата

Печат Е-мейл
05 Юни 2012

РайнаРайна е решила да се отказва от кариерата си на попфолк звезда. Певицата не виждала бъдеще за себе си в най-слушания жанр у нас и след посещението си в Америка смятала да се върне отново там, само че да учи.

Брюнетката има намерение да следва психология - специалността, която завърши у нас, научи "Всеки ден".

Скоро Райна беше забъркана от жълти медии във връзка с футболиста Орлин Орлинов. Потърсена за коментар, Райна категорично отрече това да е истина.

"Не искам да коментирам подобни глупости. Дори не познавам този човек. Знам, че каквото и да кажа, ще бъде интерпретирано. Никога не съм била гадже на футболист".

"Не следя тези клюки и не ме засягат. Пак казвам, не съм имала гадже футболист и няма да имам. Моите представи и вкус за мъжете са различни", отсече Райна пред blife.bg.

Прочита: 5390

Коментари (1)

...
Райна е единственната БГ певица,която слушам.
ФИФ , 06 юни 2012 19:11

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.