Събота, 22 Юни 2024

Животът на Бритни разказан в комикс

Печат Е-мейл
16 Май 2011

Бритни СпиърсПоп звездата Бритни Спиърс стана поредната знаменитост, чийто живот беше разказан в комикс. Възходът на изпълнителката на песента "Toxic" и бурният й личен живот бяха превърнати в комикс от компанията "Блууотър Продакшънс", която неотдавна разказа за премеждията на Линдзи Лоън.

Преди време герои в комикси на компанията станаха още звездите от сагата "Здрач" Робърт Патинсън и Кристен Стюарт, и певицата Лейди Гага.

"Тя е много по-сложна, отколкото смятат хората. Независимо какви са представите ви за нея, ще има повече пластове и изненади. Зад изпълнителката се крие истинско човешко същество, което се бори с истинския живот, бори се за разбиране", заяви писателят Патрик МакКрей. Комиксът от 32 страници.

Прочита: 2546

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.