Сряда, 08 Май 2024

Бритни напира за трета сватба

Печат Е-мейл
15 Юли 2014

Бритни Спиърс и Дейвид ЛукадоБритни Спиърс е на крилете на любовта и изобщо не мисли за раздяла. Певицата доскоро бе одумвана, че с гаджето й Дейвид Лукадо са сложили край на отношенията си след близо година любов. За да опровергае слуха, тя си пусна селфи от почивката им в Мексико.

„Здравейте на всички", изхили се от фотоса Бритни и по всичко личеше, че е на седмото небе от щастие. Приятелят й пък я е стиснал в задушаваща прегръдка.

Блондинката не се беше появявала наскоро с Лукадо, а обръщаше внимание главно на децата си. 32-годишна-та звезда има двама синове Шон Престън и Джейдън Джеймс, които са от краткия й брак с танцьора Кевин федърлайн.

Ако се вярва на близки на Бритни, съвсем скоро тя смята пак да застане пред олтара. След два неуспешни опита и един разтрогнат годеж.

Спиърс си е наумила, че Дейвид е точният за нея и не смята да се бави много.

„Тя чака той да й предложи брак, но ако предложението му много се бави, може да вземе нещата в свои ръце. Двамата са безкрайно щастливи", разкриват запознати пред клю-карското списание „Ю Ес уикли".

През последната година Спиърс видимо се е кротнала и вече все по-рядко попада с изцепки по страниците на списанията. Тя се изявява най-вече на сцената на хотел „Планет Холивуд" в Лае Вегас, където има собствено шоу.

източник: Уикенд

Прочита: 2860

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.