Събота, 27 Юли 2024

Синът на Иван Иванов живее с мъж

Печат Е-мейл
04 Октомври 2014

Стефан Иванов29-годишният Стефан Иванов, който освен като син на кинолегендата Иван Иванов, е популярен като рапъра Уош МС, е голямата любов на актрисата Радина Кърджилова. Вече трета седмица синеокият младеж е един от съквартирантите във „ВИП Брадър", но още с първата мисия успя да шокира виповете и зрителите с откровението си, че е имал проблем с наркотиците.

Стефан откровено сподели, че за неговите 29 години вече е време да си намери жена, която да му роди дете. „След връзката с Радина Кърджилова и приятелката й Луиза Григорова сега търся жена, която да си пада по сериозните връзки. Затова съм тук", обяви на кастинга за влизане в шоуто младежът. Именно синът на Иван Иванов бе момчето до Радина на прословутата пикантна гола фотосесия, която изтече в интернет преди няколко години.

Техен приятел ги пуска само за 10 минути в сайт за споделяне на снимки. Но недоброжелатели ги взели оттам и ги пуснали в Мрежата. Родителите на Стефан знаели за скандалните кадри с Радина и Стефан, но до ден днешен избягвали да говорят за това. От 3 години Стефан делял един покрив с рапъра филип Петров, по-известен като Неги от фАРС. Двамата наели голяма къща в „Бояна", където си организирали купони и барбекюта.

Съдбата срещнала Радина и Стефан още докато учели в гимназията. Запознала ги тяхна обща приятелка. Двамата имали бурна връзка цели 8 години. Въпреки постоянните караници по телефона и скандалите, които си устройвали по заведенията, решили да се сгодят. Купили си сребърни халки от подлеза на ЦУМ, отишли на море и в палатка на морския бряг си разменили пръстените. Разделили се година по-късно.

След поредица от събирания и раздели любовта им се изпарила. Радина отпрашила на море с колегата си от „Стъклен дом" Явор Бахаров и там срещнала Калин, с когото обаче изкарали само няколко месеца. От 3 години Радина преживява бурна връзка с Деян Донков.

източник: Уикенд

Прочита: 5615

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българска музика

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.