Събота, 27 Юли 2024

Бионсе заченала инвитро?

Печат Е-мейл
16 Януари 2015

 

БионсеСлед бурните скандали, които се вихриха в семейството на Джей Зи и Бионсе в последната година, двамата отново летят на крилете на любовта. Тези дни дори се заговори, че звездите работят за ново бебе. А може и вече да са го направили.

Бионсе сама хвърли бомбата, че може пак да стане майка, след като пусна любопитна снимка в интернет. На кадъра певицата е заровена в пясъка на плажа, а върху корема й има издутина, сякаш е бременна. Не е ясно дали това е просто майтап, или поп изпълнителката действително е наедряла в областта около пъпа.

Според някои американски медии Бионсе е заченала инвитро. Със зачеването си тя искала да оправи батаците в семейството си, които бяха доста в последните месеци.

Припомняме, че видеозапис разкри грандиозен скандал между Джей Зи и балдъзата му. На кадрите сестрата на Бионсе хокаше зет си, след като бе научила за негова изневяра. Това даде повод в шоусредите да се заговори, че рапърът е издържал метреса в продължение на цели 10 години.

В крайна сметка до развод не се стигна. Музикантите решиха да останат заедно заради детето си, а и за да не им се налага да делят милионите си. И все пак бе видно, че помежду им е зейнала пропаст и се налага да работят над отношенията си.

„Всички тези демонстративни снимки от екзотични ваканции в различните краища на света бяха, за да покажат, че няма да се разделят. Истината е, че проблемите им не са отшумели напълно и до днес", коментират близки до ВИП двойката. Те обаче не изключват възможността Джей Зи и Бионсе да са направили ново бебе, за да заздравят брачния си съюз.

Певицата е много потайна в личния си живот и едва ли ще оповести скоро евентуалната си бременност. Когато преди 3 години зачена дъщеря си Блу Айви, тя до последно се прикриваше с корсети, за да не си личи коремчето й.

Преди да роди щерка си, Бионсе преживя спонтанен аборт. Помятането я накарало да бъде по по-предпазлива - да не обявява предварително щастливите новини, за да не й мине черна котка път.

Поп звездата неведнъж е казвала, че с Джей Зи искат голямо семейство и много ще се радват дъщеря им да има братчета и сестричета. Проблемите в отношенията им през последната година обаче малко отложиха момента, в който това да се случи.

източник: Уикенд

 

Прочита: 3567

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.