Събота, 27 Юли 2024

Лео ди Каприо най-после се жени

Печат Е-мейл
19 Октомври 2015

Леонардо ди Каприо и Кели РорбахНай-заклетият ерген в Холивуд Леонардо ди Каприо слага край на ергенския си живот. Звездата от "Титаник" планира да мине под венчило с манекенката на "Виктория сикрет" Кели Рорбах. Двамата са заедно от едва няколко месеца, но красавицата успяла да постигне това, което десетки нейни колежки дори не смееха да мечтаят - да се сгоди за Лео.

"Двамата не са сгодени официално, но вече обмислят да се оженят. Любовта им не е само пламенна, но и много разумна. Затова смятат да направят тази важна крачка", издават близки до двойката.

Един от най-желаните холивудски ергени навършва 41 години скоро и изглежда, вече не е така убеден, че иска да остарее сам. Според американските таблоиди Кели го пленила със своята непринудена естественост и с доброто си поведение. Нито веднъж красавицата не се опитала да пришпори отношенията им и да се афишира като новата му изгора. Този жест не оставил безучастен актьорът, който е алергичен към всякакви медийни изяви на жените в живота си и разкрития за любовните им отношения.

"Кели е умно момиче и подобно на Леонардо много го обича. Двамата са просто перфектни един за друг - споделят безкрайно много общи неща. Напълно се припокриват на интелектуално и емоционално ниво"м издава източник до звездите.

Актьорът предложил на приятелката си в италиански ресторант, и то съвсем спонтанно. Дори не носел пръстен, с който да покаже, че е сериозен. В началото Кели решила, че е шега, но когато разбрала, че всичко е реално, се просълзила.

Това обаче не е първият годеж на Лео и по традиция никой от феновете му не вярва да го види оженен. Звездата на няколко пъти е разкарвал прекрасни жени от страх, че те ще узурпират живота му със семейни задължения и бебета. Така актьорът прекрати отношенията си с Жизел Бюндхен, Бар Рафаели, Ерин Хийтертън и Тони Гарн. В списъка му със завоевания са още Риана и Наоми Кембъл, с които изкарал по няколко страстни нощи.

източник: Уикенд

Прочита: 3415

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.