Неделя, 28 Май 2023

Близнаците на Селин Дион били гении

Печат Е-мейл
24 Февруари 2011

Семейството на Селин ДионЕдва на четири месеца, близнаците на Селин Дион са вече готови за предучилищна. Поне съдейки по изказванията на майка им. 43-годишната певица разкри, че новородените вече разбирали два езика - френски и английски.

"Основно им говорим на френски. И те ни отговарят на френски", с усмивка разказа тя на Опра Уинфри.

Селин Дион зачена след пет неуспешни опита ин витро. Тя кръсти синовете си на Нелсън Мандела и френския певец Еди Мърни. В момента Дион, съпругът й и близнаците са в Лас Вегас, където певицата ще се завърне на сцената със серия концерти. Тя заяви, че ще продължи да кърми Нелсън и Еди въпреки работните си ангажименти.

"Те трябва да ядат на всеки три часа. Шоуто ми е час и четиридесет минути. Така че ще имам време да си взема душ, да си почина, да ги накърмя и самата аз да хапна", разкри Дион.

Прочита: 4379

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.