Събота, 27 Юли 2024

Лили изоставена от музикантите си

Печат Е-мейл
18 Март 2013

Лили ИвановаПарадоксално, но факт! Лили Иванова остана без работа. Кризата съвсем удари шоубизнеса, а там пък Иванова е известна с неотстъпчивостта си откъм високи хонорари.

Певицата вдига мизата даже до 30 бона в ценоразписа си за частни партита, но вече няма кой да и ги даде.

Лили се чудела защо напоследък хич не й звъни телефонът с покани за участия. Такава липса на ангажименти изпълнителката не помни от зората на демокрацията, когато концертната дейност замира отведнъж и задълго.

И докато звездата спазва правилото си да не прави отстъпки, а да дебне голямата риба, не на това мнение са музикантите от съпровождащото я трио. Те си попълват бюджета от други източници, свирейки по клубове и халтури. От основната си работодателка не били получавали заплащане от ноември, когато бе концертът на Лили в „Арена Армеец". С музикантите си певицата се чувала от дъжд на вятър, колкото да не се забравят.

Звездата на естрадата все пак има регистрирано едно участие през тази година, но то е в Москва на епизодичен концерт. В края на март тя отново ще посети руската столица за бенефис на поета Илия Резник. Като реверанс към местната публика изпълнителката подготвя кавър на руски на две от най-новите си песни. Музикантите й няма да я придружават, тъй като концертът ще е на синбек.

източник: Уикенд

Прочита: 4364

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българска музика

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.