Четвъртък, 28 Септември 2023

Ламбо пак със сърдечна криза

Печат Е-мейл
04 Март 2013

Стефан ДанаиловСтефан Данаилов се поболя и вдигна кръвно като премиера в оставка Бойко Борисов, издават негови близки пред „Уикенд". Ламбо се вълнувал силно от съдбините на България и приемал твърде болезнено поредната криза, през която минава народът.

Още от миналата седмица той изгубил съня си и все се оплаквал, че заради напрежението не му е добре.

Той получил сърдечна криза като тази, която му докараха през есента панаирите със сина му Владо и Ирен Кривошиева във „ВИП Брадър". Неразположението отминало за щастие без сериозни последствия, но именно заради него той не посетил няколко заседания на парламента, каквито той рядко пропуска в ролята си на депутат.

Актьорът се почувствал особено зле в сряда по време на заседание на БСП, издават и хора от столетницата. Докато колегите му се карали на трибуната и в залата, Данаилов отново вдигнал високо кръвно от нерви. Според очевидци Ламбо се ядосал много от вечните вътрешнопартийни крамоли и факта, че дори в този важен за страната и БСП момент, червените са разцепени и се интересуват само кои къде ще се намърда в листите.

Това била и причината за емоционалната реч на Стефан Данаилов на трибуната. Големият актьор излезе видимо зачервен и запъхтян да говори на микрофона и от думите му си пролича, че е бесен на колегите си. Ламбо заяви, че има вероятност дори да се откаже от политиката окончателно и да не участва в листите за идващите предсрочни парламентарни избори.

източник: Уикенд

Прочита: 2888

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.